Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Βίκος Tennis Open 2015

Δελτία Τύπου
Μάρτιος 2015
Βίκος Tennis Open 2015

Βίκος Tennis Open 2015

 

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. για 2η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το ΒΙΚΟΣ Tennis Open σε συνεργασία με την MVS Tennis Systems και τον Σύλλογο Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδος (Σ.Β.Α.Ε).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 6 έως τις 22 Μαρτίου στο Μαραθώνα, εντός του Golden Coast Hotel, σε 12 γήπεδα τύπου GREENSET. Οι κατηγορίες των αγώνων είναι 7 και μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές ηλικίας από 14 έως 70+ ετών σε μονά, διπλά και μικτά πρωταθλήματα. Οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών θα διενεργηθούν με ηλεκτρονική μέθοδο, από τον επιδιαιτητή αγώνων στις εγκαταστάσεις της MVS TENNIS SYSTEMS.

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε ως ονομαστικός χορηγός της διοργάνωσης για 2η συνεχόμενη χρονιά, συνεχίζει να στηρίζει την επιτυχημένη αυτή οργάνωση, προσφέροντας ενυδάτωση και δροσιά σε κάθε συμμετέχοντα και προάγοντας εμπράκτως την συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα.

Η τελετή της απονομής των επάθλων θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ημέρας των τελικών, τη Κυριακή 22 Μαρτίου, ενώ έπαθλα θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

Λήψη Αρχείου