Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δελτία Τύπου
Ιούνιος 2015
Βίκος Tennis Open

Ιούνιος, ο μήνας αφιερωμένος στο Tennis για την ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

 

Το πιο δυνατό τουρνουά τέννις στην Ελλάδα  θα διεξαχθεί τον μήνα Ιούνιο με την υποστήριξη της εταιρίας Βίκος, η οποία για ακόμα μια φορά ενισχύει έμπρακτα τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος.

Το διάστημα 13 - 20 Ιουνίου, θα διεξαχθούν τα Βίκος Seniors Open, στα οποία συμμετέχουν αθλητές όλων των κατηγοριών ενώ για το διάστημα 18-24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το Βίκος Masters Open στο οποίο θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι έλληνες και ελληνίδες  τενίστριες.  Και οι δύο μεγάλες διοργανώσεις  θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της MVS TENNIS SYSTEMS εντός του ξενοδοχείου Golden Coast Hotel, στο Μαραθώνα σε ένα όμορφο περιβάλλον σε συνεργασία  και  με τον Σύλλογο Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδος (Σ.Β.Α.Ε).

 Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στηρίζει τη διοργάνωση ως χορηγός και θα εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», τονίζοντας τη σημασία που έχει η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού κατά τη διάρκεια της άθλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις κατηγορίες στο link http://www.mvstennissystems.com/images/pdf/3oBikosOpen/VikosSeniors2015.pdf

Λήψη Αρχείου