Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Bίκος Street Relays : Μαρούσι

Δελτία Τύπου
Απρίλιος 2015
Bίκος Street Relays : Μαρούσι

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1 Μαρτίου 2015 * ΜΑΡΟΥΣΙ 26 Απριλίου 2015 * ΚΟΜΟΤΗΝΗ 17 Μαΐου 2015 * ΙΩΑΝΝΙΝΑ 14 Ιουνίου * ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 13 Σεπτεμβρίου 2015 * ΒΟΛΟΣ 4 Οκτωβρίου 2015 * ΠΕΙΡΑΙΑΣ 25 Οκτωβρίου 2015                                                                       

                                   

Δελτίο Τύπου

Απρίλιος 2015

Bίκος Relays: Δεύτερη στάση για το 2015 το Μαρούσι

Η ΒΙΚΟΣ Μεγάλος Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays

 

Η δεύτερη στάση των Βίκος Relays πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι, την Κυριακή 26 Απριλίου, με το μεγάλο δήμο των Βορείων προαστίων να φιλοξενεί την αθλητική δράση και το κοινό να στηρίζει θερμά με τη συμμετοχή του την ενέργεια.

Η ΒΙΚΟΣ παρουσίασε τη δικής της ομάδα  «Βίκος Running Team» στους αγώνες σκυταλοδρομίας, μια ομάδα που συγκροτήθηκε μέσα από το application “Run with Us, Run with VIKOS”. Το παρών στην ομάδα ΒΙΚΟΣ έδωσαν μεταξύ άλλων και αγαπημένοι καλλιτέχνες και αθλητές, ενισχύοντας τον εθελοντικό χαρακτήρα της δράσης, παροτρύνοντας τον κόσμο να λάβει μέρος στις σκυταλοδρομίες και να αποτελέσει μέλος της πιο δροσερής ομάδας. Τα έσοδα από τις εγγραφές των συμμετεχόντων διατέθηκαν για την ενίσχυση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου.

Η μασκότ Καρδιά της ΒΙΚΟΣ κέρδισε τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια και τονίζοντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας  «Απ΄ την πηγή και απ’ την καρδιά».

Στις 17 Μαΐου στην Κομοτηνή, θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος αγώνας της χρονιάς με βασικό σύνθημα: “Μόνος τρέχεις πιο γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά!”

 

 

Λήψη Αρχείου