ΒΙΚΟΣ Street Relays : Καλαμάτα

Μάρτιος 2015
ΒΙΚΟΣ Street Relays : Καλαμάτα

ΒΙΚΟΣ Street Relays: H Καλαμάτα παίρνει την 1η σκυτάλη για το 2015

Η δεύτερη περίοδος της μεγαλύτερης πανελλαδικής σειράς ομαδικού αγώνα τρεξίματος ξεκινάει την Κυριακή 1 Μαρτίου

Τα ΒΙΚΟΣ Relays, η πρωτοποριακή πανελλαδική σειρά σκυταλοδρομιών, συνεχίζει να γυρίζει όλη την Ελλάδα και δίνει την πρώτη σκυτάλη του 2015 στην Καλαμάτα, την Κυριακή 1 Μαρτίου. Η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τους αγώνες ΒΙΚΟΣ Relays, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να απολαύσουν μια διαδρομή που στόχο έχει να αναδείξει τα οφέλη του αθλητισμού και την αξία της συνεργασίας και του ομαδικού πνεύματος.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες 4x2500μ. και 2x5000μ., στο πλαίσιο ενίσχυσης και στήριξης του ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης), ενώ ως πρεσβευτής θα συμμετάσχει ο κορυφαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκε να τρέξει στα πάτρια εδάφη του.

Τα ΒΙΚΟΣ Relays, που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου αθλητικού επιπέδου, θα ταξιδέψουν σε ακόμα εννέα πόλεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η εταιρεία Βίκος με το μήνυμα «Στηρίζουμε τον Αθλητισμό» υποστηρίζει έμπρακτα τα αθλητικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στις τοπικές κοινωνίες της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες εγγραφής: http://register.relays.gr/view/event=2