Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Βίκος: Περισσότεροι από 800 εθελοντές φύτευσαν 1.300 δένδρα σε μία εθελοντική δράση αμέριστης φροντίδας και αγάπης για το περιβάλλον

Δελτία Τύπου
Νοέμβριος 2021
Βίκος: Περισσότεροι από 800 εθελοντές φύτευσαν 1.300 δένδρα σε μία εθελοντική δράση αμέριστης φροντίδας και αγάπης για το περιβάλλον

8/11/2021

 

Βίκος: Περισσότεροι από 800 εθελοντές φύτευσαν 1.300 δένδρα σε μία εθελοντική δράση αμέριστης φροντίδας και αγάπης για το περιβάλλον

Περισσότεροι από 800 εθελοντές συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 6.11.2021 στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, όπου φυτευτήκαν  1.300 δενδρύλλια, στο πλαίσιο της 2ης Πανελλήνιας Εθελοντικής Φύτευσης του περιβαλλοντικού οργανισμού We4all, με την υποστήριξη της εταιρείας Βίκος.

Η We4all προσκάλεσε όλους τους πολίτες, την ημέρα εκείνη, να φυτέψουν ένα φυτό, ένα λουλούδι, ένα δεντράκι εκεί που ζουν και εργάζονται. Παράλληλα, την ίδια ημέρα υλοποιήθηκε δενδροφύτευση στο Δήμο Γαλατσίου, όπου συμμετείχε η ομάδα της εταιρείας Βίκος, καθώς και εκατοντάδες εθελοντές, οικογένειες, φίλοι και παρέες.

Η συνεργασία της Βίκος με τη We4all είναι διαρκής. Έχει ξεκινήσει ήδη από τον Ιούνιο με δενδροφύτευση στην Ανάβυσσο και συνεχίζεται στο πλαίσιο των δράσεων και πρωτοβουλιών «Ο Β-οίκος της ζωής μας». Ένα τρίπτυχο που συνθέτουν η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ο πολιτισμός και ο εθελοντισμός και αναδεικνύουν την ανάγκη κινητοποίησης, συστράτευσης δυνάμεων και δράσης σε τρεις πολύ σημαντικούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, οι οποίοι ταυτοχρόνως αποτελούν οικουμενικές, πανανθρώπινες αξίες.

Ο Ηλίας Λυμπέρης, Media Manager της Βίκος Α.Ε, δήλωσε σχετικά: «Η συμμετοχή τόσων εθελοντών στη σημερινή δενδροφύτευση, μας γεμίζει χαρά μετατρέποντας τη δράση σε γιορτή αγάπης και φροντίδας για το περιβάλλον. Η θερμή ανταπόκριση δίνει ηχηρό μήνυμα ότι επιχειρείν, κοινωνία και πολιτεία θέλουν και μπορούν να συνεργαστούν προς όφελος του περιβάλλοντος. Ο πλανήτης είναι το κοινό μας σπίτι και η προστασία και η ευημερία του είναι καθήκον όλων μας. Όλοι εμείς στην εταιρεία Βίκος συνεχίζουμε, με αφοσίωση και συνέπεια, να κάνουμε τη δέσμευσή μας πράξη, σχεδιάζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

Ο Γιάννης Ηλιόπουλος, συνιδρυτής της We4all, δήλωσε σχετικά: «Δράσεις όπως η σημερινή μας δίνουν δύναμη και ενέργεια να συνεχίσουμε ακούραστα το έργο μας, με συνοδοιπόρους την κοινωνία και την πολιτεία. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους για τη συμμετοχή τους στη δράση, καθώς και τον Δήμο Γαλατσίου και την εταιρεία Βίκος για τη στήριξή τους. Με δράσεις όπως η σημερινή, βλέπουμε το όραμά μας να συνυπάρχει η ανθρωπότητα σαν μια μεγάλη οικογένεια, σε αρμονία με την φύση, να παίρνει σάρκα και οστά και δεν υπάρχει τίποτα σπουδαιότερο για εμάς για να σχεδιάσουμε με ακόμη περισσότερη πίστη και ενθουσιασμό το έργο μας».

O Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος δήλωσε σχετικά: «Ανταποκριθήκαμε θετικά από την πρώτη στιγμή στην πρόταση της We4all να πραγματοποιηθεί η σημερινή δράση στον Δήμο μας. Η πολιτεία έχει χρέος να στέκεται αρωγός και συνοδοιπόρος σε κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει να προάγει την ποιότητα ζωής μας και να προστατεύσει το περιβάλλον, στο οποίο ζούμε και δρούμε καθημερινά. Στον Δήμο Γαλατσίου στηρίζουμε σθεναρά κάθε τέτοια πρωτοβουλία, πιστεύουμε βαθιά στη δύναμη των συνεργασιών, και γι’ αυτό συγχαίρουμε θερμά τη We4all για το έργο της και ευχαριστούμε την εταιρεία Βίκος που και με τη δική της στήριξη είμαστε σήμερα όλοι εδώ».

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

 

Κωνσταντίνος Σεπετάς | Sales & Marketing Director | Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.

e. [email protected], t. 6972 027 722

 

Αφροδίτη Μποντζώρλου | Corporate Communication Director | Socialdoo

Λήψη Αρχείου