Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Το Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ Νέων για πρώτη φορά στα Ιωάννινα

Δελτία Τύπου
Ιούνιος 2023
Το Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ Νέων για πρώτη φορά στα Ιωάννινα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

26/06/2023

Το Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ Νέων
για πρώτη φορά στα Ιωάννινα

 

Το Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ Νέων ολοκληρώθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά στα Ιωάννινα, το Σάββατο 24 Ιουνίου, σε συνδιοργάνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), με την Περιφέρεια Ηπείρου

Για πρώτη φορά, και σε συνέχεια του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, η εταιρεία Βίκος με κεντρικό μήνυμα τη φράση «Δύναμή σου, το όνειρο. Κι η θέληση, Ροή σου»  έφερε το πρωτάθλημα νέων και νεανίδων στην Ήπειρο στον τόπο καταγωγής της, στηρίζοντας τις προσπάθειες των ανερχόμενων αστέρων του αθλητισμού.

Εκπρόσωποι από τον κόσμο του αθλητισμού και της πολιτείας παρευρέθηκαν στους αγώνες, ενισχύοντας την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας. Σε μία συγκινητική κίνηση αλληλεγγύης, ο Αντώνης Τσαπατάκης, βραβευμένος Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, συμμετείχε σε συμβολικό αγώνα με τους νέους αθλητές. Το «παρών» επίσης έδωσε η Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, τιμώντας τη διοργάνωση.

Η Βίκος Α.Ε. ενισχύει πάντα δράσεις αθλητικού και κοινωνικού χαρακτήρα, παίρνοντας ενεργά θέση στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr, στην οποία μπορείτε να δείτε το συνολικό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.

Λήψη Αρχείου