Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Βίκος: Νέα τηλεοπτική Καμπάνια «Πέτρα, Σώμα, Φύση»

Δελτία Τύπου
Ιούνιος 2022
Βίκος: Νέα τηλεοπτική Καμπάνια «Πέτρα, Σώμα, Φύση»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

03/06/2022

 

 

Βίκος: Νέα τηλεοπτική Καμπάνια «Πέτρα, Σώμα, Φύση»

 

Ροή είναι η συνεχής γραμμή που ενώνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Και είναι στο χέρι μας να τη διατηρήσουμε. Γιατί είναι η δύναμή μας.

Τη νέα τηλεοπτική καμπάνια για το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος υπογράφει η Soho Square Athens, εμπνευσμένη από τη ροή του νερού. Η ταινία, μέσα από τη ροή του χρόνου αναφέρεται σε όσα έχουν σημασία για τη ζωή και συνδέει τους τρεις κεντρικούς άξονες της καμπάνιας: το παρελθόν (Πέτρα), το παρόν (Σώμα) και το μέλλον (Φύση).

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι το νερό, και η ζωή που αυτό χαρίζει όπου ρέει.

Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, οι τρεις σταθερές που ορίζουν τον χρόνο, προβάλλονται μέσω των τριών εννοιών που τα αντιπροσωπεύουν: τον πολιτισμό, τον άνθρωπο και το περιβάλλον, αντίστοιχα. Αυτά που το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος στηρίζει και υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Και το κοινό σημείο όλων είναι, πάντα, η ροή.

Η εταιρεία Βίκος μεταφέρει το μήνυμα του σεβασμού προς αυτό που μας προσφέρει η φύση, όπως είναι. Το νερό είναι το απόλυτο συστατικό, η αρχή της ύπαρξης, της φύσης, του ανθρώπου. Ο άνθρωπος είναι ένας θεατής αυτού του μεγαλείου, όπως είναι θεατής αυτής της ταινίας.

Οι εικόνες που προβάλλονται είναι από τη μαγευτική Ήπειρο και εκπέμπουν υπόκωφη ένταση και στίγμα από τη φύση και τη ζωή. Η χρήση μη επιτηδευμένης εκφώνησης και οι φυσικοί ήχοι συνθέτουν τη συναρπαστική ταινία.

Την παραγωγή ανέλαβε η Filmiki Productions και τη σκηνοθεσία οι Danny & Loco.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το video

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια. Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με φυσικό μεταλλικό νερό και αποκλειστική συνταγή. Το 2022 εμπλουτίζεται η κατηγορία των mixers με το λανσάρισμα του Βίκος Pink Grapefruit Soda

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Λήψη Αρχείου