Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Βίκος: Μεγάλος χορηγός στο Ioannina Lake Run 2022

Δελτία Τύπου
Σεπτέμβριος 2022
Βίκος: Μεγάλος χορηγός στο Ioannina Lake Run 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

12/09/2022

 

 

Βίκος: Μεγάλος χορηγός στο Ioannina Lake Run 2022

Για 16η χρονιά πραγματοποιείται ο γύρος της λίμνης Ιωαννίνων

 

Το Ioannina Lake Run 2022, μία κορυφαία δρομική διοργάνωση, θεσμό για την πόλη των Ιωαννίνων και την Ήπειρο, στηρίζει για μία ακόμα χρονιά η εταιρεία Βίκος, ως μέγας χορηγός.  Το αγωνιστικό ραντεβού για τον 16ο Γύρο της Λίμνης έχει δοθεί για τις 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Η μαγευτική διαδρομή γύρω από την λίμνη Παμβώτιδα, το διαμάντι των Ιωαννίνων, αποτελεί πόλο έλξης για παραδοσιακούς και νέους δρομείς, αλλά και τον λόγο, που καθιστά το Ioannina Lake Run, μία σπουδαία αθλητική διοργάνωση, πανελλήνιας εμβέλειας και κύρους.

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει έμπρακτα το δίπτυχο πολιτισμού και αθλητισμού και στέκεται αρωγός σε δρώμενα που «ενώνουν» το αθλητικό ιδεώδες με τα οφέλη που επιστρέφουν στην κοινωνία. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να απέχει από την μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή, που κατοχυρώνει τα Ιωάννινα ως ασφαλή αθλητικό και τουριστικό προορισμό και επιπλέον παρέχει άμεσα κι έμμεσα οικονομικά οφέλη για τον τόπο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων, η εταιρεία Βίκος θα βρίσκεται στο πλάι των δρομέων, των εθελοντών και όλων όσων συμμετέχουν στη διοργάνωση, προσφέροντας, αθλητικό εξοπλισμό και προϊόντα Βίκος: το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος, που δροσίζουν και ενυδατώνουν τον οργανισμό «φυσικά» και με «αγάπη». Όπως κάθε χρόνο, η ομάδα Βίκος Running Team και οι εθελοντές της θα συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση, στηρίζοντας το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Σχετικά με το Ioannina Lake Run 2022

Το 16ο  Ioannina Lake Run θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2022, με αγώνες των 30 χλμ, 10 χλμ. και 5 χλμ., ενώ θα διεξαχθούν και το Family Run, ο πρωτότυπος αγώνας «Μαμά - Καρότσι», ο Παραλίμνιος Δρόμος για ΑμεΑ και για πρώτη φορά ένας αγώνας δρόμου για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.  Πολλές παράλληλες αθλητικές δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα θα πλαισιώσουν την σπουδαία αθλητική διοργάνωση.

Με σταθερό συνοδοιπόρο τη Βίκος Α.Ε., που αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ηπείρου, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και τον Δήμο Ιωαννιτών, το Ioannina Lake Run σας περιμένει. 

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή. Το 2022 εμπλουτίζεται η κατηγορία των mixers με το λανσάρισμα του Βίκος Pink Grapefruit Soda.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Λήψη Αρχείου