Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

Βίκος Cola Elite Neon Cup 2021 by Yellowfields

Δελτία Τύπου
Αύγουστος 2021
Βίκος Cola Elite Neon Cup 2021 by Yellowfields

Βίκος Cola Elite Neon Cup 2021 by Yellowfields

 

Αθήνα,  30 /08 / 2021

 

Η εταιρεία Yellowfields διοργανώνει, από τις 2 έως τις 5 Σεπτεμβρίου, για ακόμη μία χρονιά, το Βίκος Cola Elite Neon Cup, το μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων στην Ελλάδα, το οποίο έχει σκοπό την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων υψηλού επιπέδου από αθλητές από όλο τον κόσμο και την προώθηση της ελληνικής φιλοξενίας και του ελληνικού πολιτισμού.

Στο υψηλού κύρους τουρνουά έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος επαγγελματικές ομάδες, επιλεγμένες ακαδημίες και όλοι οι σύλλογοι που είναι μέλη των συνδεδεμένων εθνικών ενώσεων της FIFA και συμμετέχουν νεαροί αθλητές της κατηγορίας Κ13 (αγόρια γεννημένα από το 2009 και ύστερα), Κ15 (αγόρια γεννημένα από το 2007 και ύστερα) και Κ17 (αγόρια γεννημένα από το 2005 και ύστερα).

Φέτος το Βίκος Cola Elite Neon Cup θα φιλοξενηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «The Ranch», στο Σοφικό Κορινθίας, και σε διάφορα γήπεδα που βρίσκονται στην πόλη της Κορίνθου.

Η Κόρινθος και η ευρύτερη περιοχή είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν στους φιλοξενούμενους της διοργάνωσης, μεταξύ άλλων, ευκαιρίες για ανάπαυλα, ψυχαγωγία, αλλά και για αξέχαστες επισκέψεις πολιτιστικού χαρακτήρα σε αξιοθέατα, μουσεία και ιστορικά μνημεία, στο πλαίσιο της προώθησης του ελληνικού πολιτισμού.

Την φετινή χρονιά θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση 10 τμήματα, με 20 ποδοσφαιριστές από 10 ομάδες από 5 χώρες. Ενδεικτικά κάποιες από τις ομάδες είναι Γιουβέντους, Παναθαναϊκός, Παρτιζάν, Ατρόμητος, ΦΚ Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, Πανιώνιος κ.λπ.).

Το Βίκος Cola Elite Neon Cup 2021 by Yellowfields τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.).

Η Βίκος Cola είναι ο μεγάλος χορηγός της φετινής διοργάνωσης διατηρώντας και την ονομασία στον τίτλο του event. H Βίκος Cola στηρίζει σταθερά και ενεργά πρωτοβουλίες που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και ενθαρρύνουν την ευγενή άμιλλα. Γι’ αυτό ακριβώς, η συμμετοχή των νέων σε τέτοιες διοργανώσεις είναι ιδιαίτερα σημαντική και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια εκ μέρους της Βίκος Cola για την έμπρακτη υποστήριξη όσων νέων επιδιώκουν τη συμμετοχή τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση:

URL: http://eliteneoncup.com

Official E-Mail: [email protected]

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/neoncup?fref=ts
Official Twitter Account:
https://twitter.com/eliteneoncup

Official Instagram Page: https://www.instagram.com/eliteneoncup/

Official YouTube Channel: https://bit.ly/2RAeuGN

Λήψη Αρχείου