Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Δελτία Τύπου

ΒΙΚΟΣ Α.Ε.: Στηρίζει έμπρακτα το έργο του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Δελτία Τύπου
Οκτώβριος 2018
Press release

ΒΙΚΟΣ Α.Ε.: Στηρίζει έμπρακτα το έργο του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ.

Χατζηκώστα».

 

Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΒΙΚΟΣ Α.Ε. αναγνωρίζοντας το υψηλό ιατρικό και νοσηλευτικό έργο που επιτελεί το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ.Χατζηκώστα».

αλλά και ανταποκρινόμενη στην ανάγκη να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου Υγειονομική Φροντίδα στους πολίτες της Ηπείρου και ολόκληρης της χώρας, προέβη στη δωρεά Συστήματος Οπτικής Απομόνωσης για τη Μονάδα Εμφραγμάτων της Καρδιολογικής Κλινικής. Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η τυπική παράδοση - παραλαβή της συνολικής ανακαίνισης της μονάδας του νοσοκομείου.

Η διοίκηση αλλά και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου προσφέρουν καθημερινά τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, ωστόσο η ενίσχυση του έργου τους με την αναβάθμιση του εξοπλισμού και την ανακαίνιση των χώρων αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του νοσοκομείου. Με γνώμονα το κοινωνικό όφελος, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. συνδράμει αποτελεσματικά στο σημαντικό αγώνα που δίνει το ανθρώπινο δυναμικό του νοσοκομείου.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα, στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει προσπάθειες στον τομέα της Υγείας, μέσα από δράσεις και ενέργειες που ενισχύουν τον ευαίσθητο αυτό τομέα. Ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι την κίνησή μας αυτή, ώστε να συμβάλλουν στην αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας για όλους τους Έλληνες.

Λήψη Αρχείου