Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Άρθρα

Τρέχω και Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου: 14ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

Τρέχω και Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου: 14ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

Τρέχουμε, περπατάμε, προλαμβάνουμε!

Τρέχω και Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου: 14ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

Ένα βήμα πιο κοντά στην καταπολέμηση του Διαβήτη και της Παχυσαρκίας

Την Κυριακή 23 Απριλίου δώσαμε ένα δυνατόν «παρών», στον 14ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, καθώς επίσης και τους παράλληλους αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στο ειδυλλιακό σκηνικό του Φαληρικού Όρμου.

Οι δρομείς, μαζί με το πολυπληθές κοινό, συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε μία αξέχαστη αθλητική εμπειρία στην πιο όμορφη ζώνη της Αθήνας, και στη μεγαλύτερη γιορτή για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη κατά του Σακχαρώδους Διαβήτη και της Παχυσαρκίας.

Το Τροκαντερό Σπορ & η ΑΜΚΕ Πολιτισμός με συνδιοργάνωση του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Δήμου Παλαιού Φαλήρου (ΠΟΑΚΕ) προχώρησε για ακόμα μία χρονιά στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, υπογραμμίζοντας τη σημασία της καθημερινής άσκησης και άθλησης, με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής και την εξασφάλιση της κοινωνικής υγείας.

Η Διοργάνωση διαθέτει διεθνή πιστοποίηση των διαδρομών στα 21,1 και 5 χλμ από την AIMS, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μαραθωνίων Δρόμων.

Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την προσφορά στην κοινωνία, στηρίζουμε τις αθλητικές πρωτοβουλίες που διοργανώνονται στη χώρα, προωθώντας παράλληλα δράσεις που προάγουν το ευ αγωνίζεσθαι.

Race for Autism: Την ίδια στιγμή, βρεθήκαμε στο πλευρό της ΑΜΚΕ RaceforAutismGr, η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά συνδιοργάνωσε με τον Δήμου Βάρης - Βούλας -  Βουλιαγμένης τον αγώνα Race for Autism. Σε έναν συμβολικό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων στη Βουλιαγμένη, προωθήσαμε όλοι μαζί την ευαισθητοποίηση και αποδοχή του αυτισμού, θαυμάζοντας την εντυπωσιακή συμμετοχή και στήριξη του κόσμου.

Βρισκόμαστε δίπλα σε όλους τους μικρούς και μεγάλους καθημερινούς ήρωες που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή με πείσμα, και στηρίζουμε τις προσπάθειες της κοινωνίας, προωθώντας τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι.