Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Άρθρα

Στον δρόμο της Υγείας για τη «Φλόγα»!

Δύναμη Προσφοράς
Νοέμβριος 2022
Στον δρόμο της Υγείας για τη «Φλόγα»!
Στον δρόμο της Υγείας για τη «Φλόγα»!

915 δρομείς τερμάτισαν στα 10 χλμ., ενώ 151 παιδιά έτρεξαν στον αγώνα 2χλμ.

Στον 40ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ., έναν από τους ιστορικότερους αγώνες στην Ελλάδα - με διαδρομή από το 1983 - σταθήκαμε ως υποστηρικτές δίπλα στους εκατοντάδες δρομείς, που βρέθηκαν στην αφετηρία της διοργάνωσης, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μετά από δέκα χιλιόμετρα τερμάτισαν στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας με το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Τουρισμού, ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει η All About Running.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκές, το ηθικό ακμαίο και εθελοντές μαζί με το πολυπληθές κοινό ενθάρρυναν μικρούς και μεγάλους δρομείς να φτάσουν στον τερματισμό και να εμπνεύσουν κι άλλο κόσμο να συμμετέχει ξανά και ξανά σε τέτοιες πρωτοβουλίες

Πρώτος στους άνδρες αναδείχτηκε ο Αλέξανδρος Σουκούλης του Πανναξιακού με 31:59. Δεύτερος ήταν ο Νικόλας Γεωργαλάς με 34:02 και τρίτος ο Κωνσταντίνος Τουσέ του Polias Runners με 34:12.

Στις γυναίκες, πρώτη βγήκε η «ασημένια» την τελευταία διετία στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, Κατερίνα Ασημακοπούλου, με 35:11. Δεύτερη ήταν η Κατερίνα Σάπαρη με 40:57 και τρίτη η Τατιάνα Σβεσνίκοβα με 41:11.

Αφοσιωμένοι στην ουσία του ευ αγωνίζεσθαι και του εθελοντισμού, όλοι εμείς στη Βίκος, με μεγάλη χαρά συμβάλαμε στη στήριξη και την απαραίτητη ενυδάτωση των δρομέων, έτσι ώστε όλοι μαζί να «τερματίσουμε» στην επίτευξη του στόχου. Την προώθηση του λαϊκού μαζικού αθλητισμού, τη γνωριμία και εξοικείωση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων με την άθληση και βέβαια την προβολή του Συλλόγου Γονέων με παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, ΦΛΟΓΑ.