Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Άρθρα

Στο παρκέ με τους μπασκετμπολίστες ψυχής!

Δύναμη Προσφοράς
Σεπτέμβριος 2021
Στο παρκέ με τους μπασκετμπολίστες ψυχής!

Υποστηρίζουμε με κατάλληλο εξοπλισμό τους αγωνιστές της αισιοδοξίας

Από το 1994, η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Α.Σ. «Μέγας Αλέξανδρος» Πυλαίας διακρίνεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για άλλη μία χρονιά, στεκόμαστε αρωγοί στην αθλητική προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Πυλαίας 1994.

Η συνεργασία μας με τον Αθλητικό Σύλλογο ξεκίνησε από το 2018 με την υποστήριξη  στα αμαξίδια και τον υπόλοιπο εξοπλισμό, που είναι απαραίτητος για τους αθλητές. Ο τρόπος που υπερνικούν τα εμπόδια για να υπηρετήσουν το πάθος τους για την άθληση και τη ζωή αποτέλεσε εξ’ αρχής πηγή έμπνευσης για μας. Η δύναμή τους, αυτό που κουβαλούν στην ψυχή τους αναδεικνύεται σε κάθε αγώνα και κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές του αθλήματος.

Η συμμετοχή τους, κάθε καλάθι που πετυχαίνουν και κάθε αγώνας που ολοκληρώνουν είναι για μας μια δυναμική ροή με μοναδική ορμή. Γιατί δεν σταμάτησαν ποτέ να ζουν. Συνέχισαν, βρήκαν το πάθος τους στο μπάσκετ με αμαξίδιο και ως ενωμένη ομάδα  διακρίνονται εντός και εκτός συνόρων.

Στο πολύτιμο μήνυμα αισιοδοξίας που πρεσβεύουν για τη ζωή, ροή είναι επίσης να έχουν όλα τα εφόδια για να κάνουν αυτό που αγαπούν. Και αυτό προσπαθούμε να τους προσφέρουμε εμείς με τις χορηγικές μας ενέργειες.