Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Άρθρα

Κοντά στους «κόκκινους» πρωταθλητές του νερού!

Δύναμη Προσφοράς
Δεκέμβριος 2021
Κοντά στους «κόκκινους» πρωταθλητές του νερού!

Στεκόμαστε δίπλα στους κορυφαίους κολυμβητές της χώρας

Κοντά στους «κόκκινους» πρωταθλητές του νερού!

Το ευ αγωνίζεσθαι, χαραγμένο στη φιλοσοφία του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Κολύμβησης

«Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές» είναι το μόττο της ομάδας που έχει κατακτήσει 58 εθνικά πρωταθλήματα - τα περισσότερα που έχει κερδίσει σύλλογος σε όλα τα αθλήματα στην Ελλάδα. Στα 93 χρόνια ζωής του συλλόγου, το σκουφάκι του Ολυμπιακού έχουν φορέσει εξαιρετικοί αθλητές με κορυφαίες επιδόσεις.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εμείς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε εμπράκτως στο πλευρό της ομάδας, η οποία διατηρεί παράδοση στο να αναδεικνύει συνεχώς νέους πρωταθλητές, έτσι ώστε να συμβάλλουμε κι εμείς με τη σειρά μας στην επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, μέσα σε ένα υγιές κλίμα, καλλιεργώντας πάντα τις αρχές του αθλητισμού και του ολυμπισμού.

Για μας, η αξία της προσπάθειας και η ψυχική δύναμη κάθε αθλητή που υπερβαίνει χρονιά με τη χρονιά εμπόδια, δυσκολίες και τραυματισμούς, βάζοντας ξανά ακόμη πιο υψηλούς στόχους, είναι ένας διαρκής άθλος, στον οποίο είναι τιμή μας να είμαστε συνοδοιπόροι.

Παραμένοντας πιστοί στην ουσιαστική στήριξη, προσφέρουμε τα κατάλληλα εφόδια και ενδυναμώνουμε όλους εκείνους που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή σε κάθε πεδίο και επίπεδο.