Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Άρθρα

Κοντά στην κορυφή του αθλητικού τουρισμού!

Δύναμη Προσφοράς
Οκτώβριος 2021
Κοντά στην κορυφή του αθλητικού τουρισμού!

Ενωθήκαμε με διακεκριμένους και ερασιτέχνες αθλητές για να αναδείξουμε τα αθλητικά ιδεώδη και το Ολυμπιακό Πνεύμα

Κοντά στην κορυφή του αθλητικού τουρισμού!

Στηρίξαμε πάνω από 30 αθλητικές δραστηριότητες της οργάνωσης

Στον πολυβραβευμένο θεσμό του Navarino Challenge βρεθήκαμε, για 7η χρονιά, αρωγοί της οργάνωσης, στις 15-17 Οκτωβρίου 2021 στη Μεσσηνία. Υποστηρίξαμε την ενυδάτωση των αθλητών σε πάνω από 30 αθλητικές δραστηριότητες, τα παιδικά τμήματα με αθλητικό υλικό και συμμετείχαμε ενεργά στις τριήμερες εκδηλώσεις.

Προάγοντας το ολυμπιακό ιδεώδες, το Navarino Challenge ένωσε για άλλη μία φορά ανθρώπους όλων των ηλικιών και έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα ισότητας, συμμετοχής και συναγωνισμού σε όλο τον κόσμο. Ολυμπιονίκες, Παραολουμπιονίκες, αλλά και ερασιτέχνες αθλητές βρέθηκαν στo Costa Navarino και την Πύλο σε μία πραγματική γιορτή του αθλητικού τουρισμού.

Στο Navarino Challenge, εκτός από τα 10 Ολυμπιακά σπορ και τις πολυπληθείς δραστηριότητες που είχαν τη δυνατότητα όλοι να συμμετέχουν στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino, οι αθλητές έτρεξαν στον ελληνικό Ημιμαραθώνιο στη Βοϊδοκοιλιά, κατά μήκος της γραφικής ακτογραμμής της Πύλου, που είναι και η μοναδική διαδρομή για τρέξιμο που περιλαμβάνει άμμο, χώμα και άσφαλτο.

Από την ίδρυση της εταιρείας μας ενισχύουμε, με συνέπεια, διοργανώσεις που προωθούν την ευγενή άμιλλα, και την αξία του συναγωνίζεσθαι, καθώς εκφράζουν απόλυτα τη φιλοσοφία μας και αντανακλούν τη βαθιά μας πεποίθηση ότι είναι απαραίτητο οι έννοιες αυτές να κληροδοτούνται βιωματικά από γενιά σε γενιά.