Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Άρθρα

Κάθε βήμα μετράει...

Δύναμη Προσφοράς
Οκτώβριος 2021
Κάθε βήμα μετράει...

No Finish Line: 3 αγώνες, 5 ημέρες, 90 ώρες... όλοι «Μαζί για το Παιδί».

Κάθε βήμα μετράει...

Το No Finish Line Athens, διεξήχθη για πρώτη φορά το 2017, με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996, με σκοπό να ενώσει την προσπάθεια δέκα μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται ισότιμα για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών.

Φέτος, η 5η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α, το διάστημα 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου. Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας τρεξίματος και βαδίσματος στην Ελλάδα, απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, αθλούμενους και μη, οι οποίοι περπατούν και τρέχουν όπως και όσο θέλουν, ενώ κάθε χιλιόμετρο που καταγράφουν, η διοργάνωση το μετατρέπει σε χρήματα που διατίθενται για την υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων.

Όταν ένα παιδί έχει ανάγκη, δεν υπάρχει γραμμή τερματισμού!

Το “No Finish Line Athens” από το 2017, έως και σήμερα, έχει ενισχύσει με συνολικές δωρεές 129.080€ την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Φέτος, οι χιλιάδες δρομείς που πήραν μέρος, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, κάλυψαν 27,721,15 χιλιόμετρα μέσα στις 90 ώρες του αγώνα και προσέφεραν στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, 13,860,57€. 

Εμείς, στην εταιρεία Βίκος, θα συνεχίσουμε σταθερά να στηρίζουμε  και να χορηγούμε επίσημα αντίστοιχες δράσεις και να στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην κοινωνία και τις ευάλωτες ομάδες. Η δύναμη του εθελοντισμού και της προσφοράς είναι ο δικός μας τρόπος να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τις δυσκολίες, να υπερβούμε τα εμπόδια και να φτιάξουμε τον κόσμο που θέλουμε να ζούμε.