Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Άρθρα

Ioannina Lake Run: Μαζί στον ομορφότερο αγώνα δρόμου της Ελλάδας

Δύναμη Προσφοράς
Οκτώβριος 2021
Ioannina Lake Run: Μαζί στον ομορφότερο αγώνα δρόμου της Ελλάδας

Συνεχίζει τη δυναμική του πορεία το Ioannina Lake Run ως μία από τις δημοφιλέστερες δρομικές διοργανώσεις της χώρας.

Ο Γύρος της Λίμνης Ιωαννίνων αποτελεί πλέον έναν από τους κλασικούς αγώνες δρόμου της χώρας, με ιστορία ήδη 15 χρόνων. Το Ioannina Lake Run ξεχωρίζει ως ένας αγώνας που στο επίκεντρό του έχει τον αθλητή και φόντο τη λίμνη Παμβώτιδα, με τη μοναδική της ομορφιά και την επίπεδη διαδρομή των 30χλμ., αλλά και τις μικρότερες διαδρομές των 5 και 10χλμ.

Κάθε χρόνο, λίγο πριν τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, συγκεντρώνει αθλητές από όλο τον κόσμο, εθελοντές γεμάτους ενέργεια και θέληση και πλήθος κόσμου που παρακολουθεί τις παράλληλες αγωνιστικές, πολιτιστικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές εκδηλώσεις.

Ευγενής άμιλλα & άθληση με επίκεντρο τη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων.

Με μεγάλη μας χαρά και υπερηφάνεια αποτελούμε σταθερό και διαρκή συνοδοιπόρο του Γύρου της Λίμνης μας, ενός πλέον σημαντικού θεσμού, που κερδίζει ολοένα και περισσότερο το ευρύ κοινό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ως μέγας χορηγός και φέτος δροσίσαμε δρομείς, εθελοντές, διοργανωτές και όλους όσοι συμμετείχαν με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ. Ενεργό συμμετοχή είχε και η ομάδα Βίκος Running Team, η οποία έδωσε το δικό της στίγμα, όπως πάντα στα αθλητικά γεγονότα των Ιωαννίνων.

Γιατί για εμάς ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και του πολιτισμού μας.