Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Άρθρα

Η πρόσβαση σε όλους αξίζει «τριπλό» αγώνα

Δύναμη Προσφοράς
Νοέμβριος 2021
Η πρόσβαση σε όλους αξίζει «τριπλό» αγώνα

Triple League Triathlon

Απαιτητικά sprint... Από τον άνθρωπο για τον συνάνθρωπο!

Η πρόσβαση σε όλους αξίζει «τριπλό» αγώνα

Ταχύτητα, δύναμη και ένταση, τα χαρακτηριστικά της φιλανθρωπικής αθλητικής διοργάνωσης

Δίπλα στη διοργάνωση του “Triple League Triathlon”, βρεθήκαμε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, προσφέροντας προϊόντα Βίκος στην εκδήλωση. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον σύλλογο «Ιωνάς - Τμήμα Θεραπευτικής αγωγής ΑΜΕΑ», με αποκλειστικό στόχο την αντικατάσταση του αναβατορίου-ανελκυστήρα, που εξυπηρετεί ανθρώπους με αναπηρία, ηλικιωμένους ή γονείς-συνοδούς με αθλούμενους, που μετακινούνται με καροτσάκι, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Το αναβατόριο που βρίσκεται κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό «Ειρήνη» αποτελεί τον μοναδικό τρόπο πρόσβασής τους στο κολυμβητήριο, αλλά μέχρι τώρα είναι εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα, όσοι άνθρωποι με κινητικούς περιορισμούς θέλουν να αθληθούν ή να βρεθούν στον χώρο του κολυμβητηρίου, να διανύουν μία επιπλέον απόσταση, περίπου, 3 χιλιομέτρων για να προσεγγίσουν τις εγκαταστάσεις.

Με αυτόν τον αγώνα και την, γεμάτη ενέργεια, προσπάθεια των αθλητών του τριάθλου, αυτό αλλάζει και έτσι, με τα έσοδα της εκδήλωσης ένα νέο αναβατόριο θα βρεθεί στη θέση του, έτοιμο να φανεί χρήσιμο και να διευκολύνει την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται.

Ο αγώνας αποδείχθηκε συναρπαστικός, με τους αθλητές να προσφέρουν στο κοινό μοναδικές στιγμές τρεξίματος, ποδηλάτου και κολύμβησης, με δύναμη, ταχύτητα και αδρεναλίνη.

Η ανθρώπινη θέληση και όρεξη για ζωή, σε κάθε συνθήκη, αποτελεί για μας παράδειγμα, γι’ αυτό και τόσο με συνέπεια, όσο και με αφοσίωση, είμαστε παρόντες σε δράσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας ευάλωτων ομάδων, στέλνοντας το μήνυμα της ενσυναίσθησης, ως προτεραιότητα μίας κοινωνίας, που βλέπει μπροστά σε ένα καλύτερο, ισότιμο και πιο βιώσιμο μέλλον.