Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Άρθρα

Γινόμαστε ομάδα με τα παιδιά του Πανερυθραϊκού!

Δύναμη Προσφοράς
Ιανουάριος 2022
Γινόμαστε ομάδα με τα παιδιά του Πανερυθραϊκού!

Το μέλλον του μπάσκετ είναι εδώ!

Γινόμαστε ομάδα με τα παιδιά του Πανερυθραϊκού!

Η Βίκος Cola στηρίζει τα παιδιά που βάζουν καλάθι στον πρωταθλητισμό!

Οι ομάδες Εφηβικού - Παιδικού μπάσκετ Β’ Εθνικής του Πανερυθραϊκού δείχνουν τον δρόμο του αθλητισμού στα νέα παιδιά. Γίνονται φωτεινό παράδειγμα για τους φίλους και τους συμμαθητές τους και κάθε χρόνο βελτιώνονται και επιτυγχάνουν πολύτιμους στόχους.

Από τις ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου έχουν περάσει εκατοντάδες παιδιά που βρήκαν μία πολύ σημαντική διέξοδο στον αθλητισμό και αγάπησαν πραγματικά το μπάσκετ. Έμαθαν την έννοια της ομαδικότητας, της συγκέντρωσης και της προσήλωσης στον στόχο. Αξίες πολύ σημαντικές για όλη τη ζωή των παιδιών και των εφήβων που αγωνίζονται στις χρυσές πεντάδες του Πανερυθραϊκού.

Για ακόμη μία χρονιά, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε, με όλες μας τις δυνάμεις, κοντά στις προσπάθειες των παιδιών, αλλά και των προπονητών τους, έτσι ώστε να ενισχύσουμε και να ενδυναμώσουμε τους μικρούς μας αθλητές να κυνηγήσουν, χωρίς εμπόδια, τα όνειρά τους.

Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε νίκη αλλά και σε κάθε ήττα, η Βίκος Cola είναι εδώ. Γιατί πάνω από όλα τα παιδιά πρέπει να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της διαδρομής τους