Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Άρθρα

Ελπίδα Ζωής: H οικογένεια της Ηπείρου μεγαλώνει

Δύναμη Προσφοράς
Νοέμβριος 2023
Ελπίδα Ζωής: H οικογένεια της Ηπείρου μεγαλώνει

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία HOPEgenesis, ανοίγοντας την αγκαλιά μας για να υποδεχτούμε και να στηρίξουμε ακόμα περισσότερες οικογένειες στις τοπικές κοινότητες της Ηπείρου.

Μέσα από το πρόγραμμα «Ελπίδα Ζωής» που ξεκίνησε το 2022, είχαμε τη χαρά και τη συγκίνηση να γιορτάσουμε τη γέννηση των δύο πρώτων βρεφών, καλύπτοντας τα πλήρη λειτουργικά έξοδα των εξετάσεων, των μετακινήσεων αλλά και του τοκετού. 

Η οικογένειά μας φέτος γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, με 136 τοπικές κοινότητες στους δήμους Ζαγορίου, Πωγωνίου και Ζίτσας να εντάσσονται στο πρόγραμμα, δίνοντας την ευκαιρία σε γυναίκες που είναι ήδη έγκυες ή επιθυμούν να τεκνοποιήσουν, να ζήσουν με ασφάλεια και προστασία την εμπειρία της μητρότητας, παρέχοντας ταυτόχρονα ψυχολογική και ηθική συμπαράσταση.

Η οικογένειά μας μεγαλώνει

Η οικογένειά μας μεγαλώνει

 

Με τον τρόπο αυτό η δική μας οικογένεια της Βίκος, συμβάλλει έμπρακτα στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας, και στέκεται στο πλάι της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου, προσεγγίζοντας με σεβασμό και ευαισθησία τις ανάγκες των ανθρώπων της.

Η δική μας ευχή είναι να συνεχίζει να ανθίζει το πρόγραμμα «Ελπίδα Ζωής», να μεγαλώνουν με υγεία τα νέα παιδιά και να γεμίζουν με χαμόγελα τα χωριά της Ηπείρου. Εμείς όλοι στην εταιρεία Βίκος θα φροντίζουμε να διαμορφώνουμε πάντα τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες, ώστε η ζωή να είναι προτεραιότητα και το παιδικό γέλιο να ηχεί σε κάθε γωνιά.