Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Άρθρα

Δίπλα στους νέους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας με το Βίκος Cola Elite Neon Cup

Δύναμη Προσφοράς
Σεπτέμβριος 2021
Δίπλα στους νέους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας με το Βίκος Cola Elite Neon Cup

Αθλητές διεθνούς κλάσης, ελληνικός πολιτισμός και μοναδική φιλοξενία στο Σοφικό Κορινθίας

Για ακόμη μία χρονιά, το Βίκος Cola Elite Neon Cup, το πρώτο και μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων στην Ελλάδα είναι γεγονός! Σκοπό έχει την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων υψηλού επιπέδου από αθλητές από όλο τον κόσμο και την προώθηση της ελληνικής φιλοξενίας και του ελληνικού πολιτισμού. Φέτος, το Βίκος Cola Elite Neon Cup θα φιλοξενηθεί, από τις 2 έως τις 5 Σεπτεμβρίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «The Ranch», στο Σοφικό Κορινθίας, και σε διάφορα γήπεδα που βρίσκονται στην πόλη της Κορίνθου και διοργανώνεται από την εταιρεία Yellowfields.

Δίπλα στους νέους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας με το Βίκος Cola Elite Neon Cup

Στο υψηλού κύρους τουρνουά έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος επαγγελματικές ομάδες, επιλεγμένες ακαδημίες και όλοι οι σύλλογοι που είναι μέλη των συνδεδεμένων εθνικών ενώσεων της FIFA και η συμμετοχή των ομάδων γίνεται μέσω ειδικής πρόσκλησης.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν νεαροί αθλητές της κατηγορίας Κ13 (αγόρια γεννημένα από το 2009 και ύστερα), Κ15 (αγόρια γεννημένα από το 2007 και ύστερα) και Κ17 (αγόρια γεννημένα από το 2005 και ύστερα).

Τη φετινή χρονιά θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση 10 τμήματα, με 20 ποδοσφαιριστές από 10 ομάδες από 5 χώρες. Ενδεικτικά, κάποιες από τις ομάδες είναι οι; Γιουβέντους, Παναθηναϊκός, Παρτιζάν, Ατρόμητος, ΦΚ Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, Πανιώνιος κ.λπ.

Το Βίκος Cola Elite Neon Cup 2021 by Yellowfields τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.).

Η Βίκος Cola είναι ο μεγάλος χορηγός της φετινής διοργάνωσης, διατηρώντας και την ονομασία στον τίτλο του event. H Βίκος Cola και όλοι εμείς στην εταιρεία Βίκος στηρίζουμε σταθερά και ενεργά πρωτοβουλίες που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και ενθαρρύνουν την ευγενή άμιλλα.