Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πίσω στα Άρθρα

4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση: Φυτεύουμε εκεί που μπορούμε, εκεί που επιτρέπεται

Περιβάλλον
Δεκέμβριος 2023
4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση: Φυτεύουμε εκεί που μπορούμε, εκεί που επιτρέπεται

1000 νέα δενδρύλλια για έναν πιο πράσινο κόσμο!

Με τη συγκινητική υποστήριξη περισσότερων από 500 εθελοντών, συμμετείχαμε για ακόμα μια φορά στο κάλεσμα του μη κερδοσκοπικού περιβαλλοντικού οργανισμού we4all και στην 4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση.

Η ομάδα μας βρέθηκε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Γαλάτσι και συνέβαλε με τη φύτευση 1000 νέων δενδρυλλίων στο όραμα της  we 4 all   για πιο πράσινες γειτονιές, πιο πράσινες πόλεις. Μικροί και μεγάλοι έμαθαν για την αξία της δενδροφύτευσης, συνεργάστηκαν, διασκέδασαν και βοήθησαν με την συμμετοχή τους στην αναγέννηση του περιβάλλοντος.

Μέσα από τη σταθερή συνεργασία μας με τη  we 4 all   έχουμε φυτέψει περισσότερα από 6.000 δέντρα σε ολόκληρη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας έτσι τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας, όχι μόνο σε περιβαλλοντικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο.

Η Ειρήνη Κωνσταντοπούλου,  Corporate &  Marketing   Tech   Manager της  Βίκος Α.Ε , ανέφερε σχετικά με τη σημαντική αυτή δράση: « Η εταιρεία Βίκος πορεύεται με ένα σκοπό να ζούμε αρμονικά και επιχειρούμε υπεύθυνα. Συμμετέχουμε ενεργά στην 4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση που διοργανώθηκε από τη  we 4 all , φυτεύοντας 1000 δενδρύλλια στο Γαλάτσι με σκοπό να πρασινίσουμε την πόλη μας, εδώ που ζούμε, εδώ που εργαζόμαστε, στο δικό μας περιβάλλον.»  

Ο Γιάννης Ηλιόπουλος, συνιδρυτής της  We 4 all , δήλωσε κατά τη διάρκεια της δενδροφύτευσης: « Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο πανελλήνιο κάλεσμά μας, και την ομάδα της εταιρείας Βίκος για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της. Η σημερινή δράση μας δίνει την ενέργεια και την ελπίδα που χρειαζόμαστε ώστε να συνεχίζουμε το έργο μας, σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο. Πέραν από τα 1000 δέντρα που φυτεύτηκαν το Σάββατο στο Γαλάτσι από τους εθελοντές και σε συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσίου, υπολογίζουμε ότι πάνω από 35.000 δέντρα φυτεύτηκαν από πολίτες όλης της χώρας, από την Ορεστιάδα μέχρι και το Ρέθυμνο. Τους ευχαριστούμε όλους που με τις πράξεις τους έκαναν την χώρα μας πιο βιώσιμη.»